• RAHOM Oy:n virallinen nettikauppa.
  • RAHOM Oy:n virallinen nettikauppa.

Muistolaatoilla saadaan hautakiveen vainajan tiedot pieneen tilaan. Vanha hautakivi voi olla täynnä edellisistä nimikaiverruksista, jolloin muistolaatat ovat hyvä vaihtoehto lisätä nimipaikkoja.

Muistolaattoja on saatavilla monenlaisia eri malleja. Yleisin käytetty muistolaattamalli on suorakaiteen muotoinen, messinkilevylle kaiverrettu laatta. Tämän lisäksi suosittuja ovat myös kokonaan pronssista valetut, kohokirjain laatat (kuvassa vasemmalla).

Muistolaatat valmistetaan aina tilauksesta, jolloin niiden keskimääräinen toimitusaika on n. 2-3 viikkoa tilauksesta.

Muistolaatoissa on takana ruuveilla oleva piilokiinnitys, eli ruuvit eivät näy etupuolelta ollenkaan. Ruuvit sisältäyvät aina toimitukseen.

Laatoissa on vakiona kestolakkauspinta (ei rst ja alumiini laatoissa), joka pidentää laatan ikää ulkoilmassa.

Lisätkää myös haluamme fontti tuotesivulta ostoskoriin.

Mikäli fontti puuttuu tilauksesta, käytetään mallikuvan fonttia.

Kohovalettuihin laattoihin ei välttämättä saa kaunokirjoitusta aivan pienempiin tekstikokoihin. Voitte varmistaa asian olemalla meihin yhteydessä ennen tilausta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti[a]muistokivikauppa.fi tai soittamalla meille 045 235 5601 (RAHOM Oy).

Huom!. Muistolaattaan tulevat tekstitiedot annetaan maksuvaihessa kassalla.

Kassalla on "Tarkista & tilaa" kohdassa, sivun alalaidassa tekstikenttä, johon voi antaa tilausta koskevia lisätietoja. Lisätkää siihen muistolaattaan tulevat tiedot. Syntymämerkkinä voitte käyttää "tähti" (*) - merkkiä ja kuolinvuosi merkkinä "plus" (+) merkkiä.