Yleiset tilaus- ja toimitusehdot

Hautamuistomerkki

1. TOIMITUSTAPA JA -AIKA

Myyjä toimittaa ja asentaa hautamuistomerkin seurakunnan tai muun vastaavan edustajan osoittamalle hautapaikalle. Toimitus tapahtuu keskimäärin 8 viikon päästä (tilauksesta valmistettavat kivet) siitä, kun seurakunta on hyväksynyt muistomerkin lupa-anomuksen.  Yleisiä toimitusajankohtia ovat kevät, kesä ja syksy. Jos hautapaikalla on seurakunnan asentama palkki, voidaan hautamuistomerkki yleensä asentää myös talvella.


Mikäli hautamuistomerkki tilataan myöhään syksyllä tai talvella ja se tarvitsee jalustakiven on sen toimitusaika seuraavan vuoden keväällä,  kun seurakunta hyväksyy asentamisen hautapaikalle.


2. TILAUKSEN HYVÄKSYMINEN JA MUUTTAMINEN

Myyjä hankkii tarvittaessa hautalaitteelle seurakunnan tai muun vastaavan viranomaisen hyväksymisen. Jos viranomainen ei hyväksy tilattua hautalaitetta myyjällä on oikeus toimittaa toinen hautalaite, jonka viranomainen ja ostaja hyväksyvät.


Tilauksen jälkeen myyjä on yhteydessä ostajaan yksityiskohtien selvittämiseksi mm. tilatun mallin mukaista luonnosta varten.  Luonnosta voidaan muuttaa vielä tarpeen mukaan asiakkaan hyväksymäksi.


3. VÄRI YM. VAIHTELUT

Luonnonkivelle ominaiset värivaihtelut, raidat, täplät tms. eivät tee laitteesta virheellistä.


4. REKLAMAATIO

Ostajan tulee ilmoittaa virheestä myyjälle kahden (2) kuukauden kuluessa siitä, kun hän oli havainnut virheen tai hänen olisi pitänyt havaita se.


5. OMISTUSOIKEUS

Omistusoikeus tässä sopimuksessa mainittuun hautakiveen siirtyy ostajalle kun kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu. Myyjällä on oikeus siirtää hautakiven omistusoikeus toimituksen jälkeen asiakkaan tilaussopimuksessa antamalla ja sähköisesti vahvistamalla valtakirjalla myyjän osoittamalle verkkokaupankäynnin maksunvälittäjä- ja rahoitusyhtiölle.


6. YLIVOIMAINEN ESTE

Jos myyjän viivästyksen toimituksessa aiheuttaa ylivoimainen este kuten sota, vienti- tai tuontikielto, luonnonmullistus, yleisen liikenteen tai energian jakelun keskeytyminen, tulipalo tai työselkkaus tai muu yhtä merkittävä tai epätavallinen syy, ostajalla ei ole oikeutta vahingonkorvaukseen tai kaupan purkamiseen. Jos hautalaitteen paikalleen asentamisen esteenä on maan jäätyminen, ostajalla on oikeus purkaa kauppa, jos toimitus ei tapahdu kahden kuukauden kuluessa esteen vaikutuksen lakkaamisesta. Jos ostajan maksuviivästys tai kaupan peruuttaminen on johtunut ylivoimaisesta esteestä, myyjällä ei ole oikeutta vahingonkorvaukseen.


7. VIIVASTYSKORKO JA PERINTÄKULUT

Myyjällä on oikeus periä viivästyskorkoa erääntyneestä ja myöhästyneestä suorituksesta korkolain mukaisesti sekä kohtuulliset perintäkulut.


8. ERIMIELISYYKSIEN RATKAISU

Jos erimielisyyksiä ei voida ratkaista osapuolten välisillä neuvotteluilla, ostaja voi saattaa asian kuluttajavalituslautakunnan käsiteltäväksi. Jos erimielisyydet ratkaistaan tuomioistuimessa, kanne voidaan nostaa myös kuluttajan kotipaikan yleisessä alioikeudessa.


9. PERUUTTAMISOIKEUS JA MUUT EHDOT

Hautamuistomerkki valmistetaan tilauksesta ja se on yksilöllinen tuote.  Tästä johtuen asiakkaalla ei ole tuotteelle peruuttamis- eikä palautusoikeutta.

Tilaussopimus tehdään aina luonnollisen henkilön nimiin.


 

Pronssikoristeet ja muistolaatat


1.  Pronssituotteita ja muistolaattoja toimitamme postitse suomeen.

2.  Valitkaa mieleinen koriste tai muistolaattamalli ja koko.

3.  Lisätkää muistolaattaan tulevat tiedot tuotesivulla varattuun kohtaan.

4.  Lisätkää tuote ostoskoriin ja maksakaa se kassalla haluamallanne maksutavalla. 

5.  Kun maksu näkyy meillä, aloitetaan laatan valmistus.

6.  Keskimääräinen toimitusaika on 2-3vk tilauksesta ja tuote toimitetaan postitse perille.

7.  Pronssikoristeiden ja muistolaattojen hintoihin lisätään postitse toimitettaessa pakkaus- ja toimituskulut 6,90€ / Tilaus. Nouto toimipisteestämme on ilmainen. 

8.  Muistolaatta ja pronssikoristeet ovat tilauksesta valmistettavia tuotteita, joten palautus- tai peruuttamisoikeutta ei ole.